Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές αψήφησαν την τρομοκρατία της κυβέρνησης και των ΜΜΕ και πραγματοποίησαν τεράστιες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, για να μην περάσει η βάρβαρη πολιτική του Μνημονίου ΙΙ και της Νέας Δανειακής Σύμβασης.

Αψήφησαν την ατέλειωτη βία των δυνάμεων καταστολής, τους τόνους χημικά, τις διαρκείς επιθέσεις, υπερασπίζοντας επί ώρες στο κέντρο της Αθήνας το δικαίωμά τους στον αγώνα, το δικαίωμά τους στη ζωή !

Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως ακόμα περισσότερο αδυνατισμένη, με διασπασμένες τις δυνάμεις των κομμάτων που την στηρίζουν.

Αποδεικνύεται έτσι ότι ο μαζικός, μαχητικός, παρατεταμένος αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει την συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε, του ΔΝΤ!



Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου»!

Συνεχίζουμε με καταλήψεις, διαδηλώσεις, απεργίες και αγώνες διάρκειας. Οργανωνόμαστε στις γειτονιές μας «από κάτω» ξεπερνώντας τη λογική της υποταγής και της εκπροσώπησης!

* Καλούμε όλες τις κινηματικές συλλογικότητες, τα σωματεία, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες και κάθε κάτοικο της Καλλιθέας σε Ανοιχτή Συνέλευση την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη) για να συντονιστούμε, να οργανώσουμε την κλιμάκωση των αγώνων μας και να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας στις γειτονιές μας.



ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Κάθε Παρασκευή 7:30 μμ. στο Δημαρχείο Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου